Speedbooks software is er voor iedereen

Speedbooks voor MKB, ZZP, stichting & vereniging

Speedbooks genereert snel en eenvoudig financiële rapportages vanuit het eigen boekhoudpakket. Genereer binnen enkele minuten maand- en kwartaaloverzichten, benchmarkrapportage en jaarrekeningen. Speedbooks biedt naast de set van standaard rapportages ook de mogelijkheid uw eigen financiële rapportages samen te stellen. Blijf het hele jaar op de hoogte van de financiële situatie van uw organisatie en stuur op concrete cijfers en analyses. Direct inzicht dankzij adequate financiële managementinformatie.

 

Speedbooks voor accountancy- en administratiekantoren en boekhouders

Speedbooks is een efficiënte tool om veelzijdige financiële rapportages te genereren. Accountants en administratiekantoren gebruiken Speedbooks  voornamelijk voor tussentijdse rapportages en daarnaast ook voor het maken van jaarrekeningen. Speedbooks helpt kantoren bij het opstellen van standaard financiële maandrapportages. Ook kunnen complexe gegevens eenvoudig worden verwerkt in een overzichtelijk dashboard. Speedbooks Online zet de cijfers om in duidelijke, grafische weergaves en is gebruiksvriendelijk. Overal inzicht in uw eigen online financiële dashboards. Kosten reduceren en new business genereren? Met de flexibiliteit en snelheid van Speedbooks houdt u tijd over voor waar u goed in bent: financieel adviseurschap.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar