Speedbooks software is er voor iedereen

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Speedbooks voor MKB, ZZP, stichting & vereniging

Speedbooks genereert snel en eenvoudig financiële rapportages vanuit het eigen boekhoudpakket. Genereer binnen enkele minuten maand- en kwartaaloverzichten, benchmarkrapportage en jaarrekeningen. Speedbooks biedt naast de set van standaard rapportages ook de mogelijkheid uw eigen financiële rapportages samen te stellen. Blijf het hele jaar op de hoogte van de financiële situatie van uw organisatie en stuur op concrete cijfers en analyses. Direct inzicht dankzij adequate financiële managementinformatie.

 

Speedbooks voor accountancy- en administratiekantoren en boekhouders

Speedbooks is een efficiënte tool om veelzijdige financiële rapportages te genereren. Accountants en administratiekantoren gebruiken Speedbooks  voornamelijk voor tussentijdse rapportages en daarnaast ook voor het maken van jaarrekeningen. Speedbooks helpt kantoren bij het opstellen van standaard financiële maandrapportages. Ook kunnen complexe gegevens eenvoudig worden verwerkt in een overzichtelijk dashboard. Speedbooks Online zet de cijfers om in duidelijke, grafische weergaves en is gebruiksvriendelijk. Overal inzicht in uw eigen online financiële dashboards. Kosten reduceren en new business genereren? Met de flexibiliteit en snelheid van Speedbooks houdt u tijd over voor waar u goed in bent: financieel adviseurschap.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!