Jaarrekening

Speedbooks Online bevat alle mogelijkheden om snel en efficiënt jaarrekeningen op te stellen. Standaard is er een rapportmodel opgenomen die jaarlijks wordt aangepast aan de richtlijnen voor het opstellen van de jaarrekening. Bovendien is er tevens  een beknopte variant aanwezig voor het maken van jaarrekeningen voor kleinere administraties.

Jaarekening met Speedbooks

Jaarrekening en tijdsbesparingen

Omdat Speedbooks Online een directe koppeling heeft met het administratiepakket is de doorlooptijd voor het opstellen van een jaarrekening een stuk korter. De gehanteerde rubricering is reeds gebaseerd op de indeling van de jaarrekening en zo kunt u al in enkele minuten een eerste rapport aanmaken. Bovendien kunt u  het aangemaakte rapport via Excel zelf nog aanpassen qua inhoud en lay-out. Kortom, het gebruik van Speedbooks Online maakt het gehele proces een stuk eenvoudiger en bespaart u veel tijd.

 

Geschikt voor accountancy, administratiekantoren en MKB

Speedbooks Online is het meest gebruiksvriendelijke rapportagepakket van Nederland en heeft inmiddels al bijna meer dan 10.000 tevreden gebruikers in zowel accountancy als MKB bedrijven, van klein tot groot. Of u nu voor uw eigen onderneming uw jaarrekening wilt opstellen of dat u juist voor uw klanten jaarrekeningen opstelt, Speedbooks Online is daarbij de beste keuze! Ontdek het gemak zelf en vraag een gratis demo aan.

Vraag een demo aan

Bent u benieuwd hoe de jaarrekeningmodule werkt? Ontdek het zelf en vraag een gratis demo aan!

Vraag gratis informatie voor uw jaarrekening aan.

Vul hier niets in a.u.b.
Vraag gratis informatie voor uw jaarrekening aan.
#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!