Koppeling Unit 4 en Speedbooks Online

Het opstellen van jaarrekeningen en rapportages vereenvoudigen? Met de koppeling tussen Unit 4 en Speedbooks Online bespaart u veel tijd, tijd die u kan investeren in zaken die er voor u toe doen. Door de betrouwbaarheid van de managementinformatie te verhogen, kan het management eenvoudiger belangrijke keuzes maken. Hierdoor wordt tijd en kosten bespaart waardoor de software van Unit 4 nog waardevoller wordt.

 

Koppeling met Unit 4

We leveren onze innovatieve rapportagesoftware aan kleine en grote ondernemers en accountants- en administratiekantoren in binnen- en buitenland. Daar zetten we betrouwbare services naast als online support, handleidingen en trainingen. We luisteren goed naar onze gebruikers en blijven innoveren. We zijn altijd alert op kansen om onze rapportagetool te verbeteren en rapportageprocessen te optimaliseren.

 

Enkele voordelen van Speedbooks rapportagesoftware:

  • Geschikt voor elk boekhoudpakket, o.a. een databasekoppeling met Unit 4
  • Actueel inzicht in uw cijfers
  • Overzichtelijke rapportages
  • Eenvoudig in gebruik

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!