Koppeling Quickbooks en Speedbooks Online

Het opstellen van jaarrekeningen en rapportages vereenvoudigen? Met de koppeling tussen Quickbooks en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen voorbij. De financiële data die wordt ontwikkeld vanuit Quickbooks is de basis voor de functionaliteiten en dashboards van Speedbooks Online. Hierdoor heeft de software van Quickbooks nog meer waarde voor uw bedrijf!

 

Quickbooks

De software van Quickbooks helpt u met uw boekhouding. Daarnaast is de software zo ingericht dat veel handelingen geautomatiseerd zijn. Bovendien is het mogelijk om samen met uw klant in dezelfde boekhouding te werken op hetzelfde moment. Zo kan een accountant tegelijkertijd werken met de administratie van een onderneming en vice versa. 

 

Rapportagetool voor Quickbooks

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te zien in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat uw boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van Quickbooks en die van Speedbooks Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in overzichtelijke analyses. Op deze manier blijft er voldoende tijd over om te doen waar u goed in bent: het financiële advies. Hierbij is de rapportagesoftware van Speedbooks Online een hulptool door middel van managementrapportage. Hierbij wordt de financiële data omgezet in een rapportage die ondersteuning biedt bij het keuzeproces van het management. Ervaar het nu de eerste 30 dagen vrijblijvend.

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!