Auditfile

Een auditfile is een open standaard voor het bewaren en/of uitwisselen van gegevens uit administratieve systemen. Speedbooks heeft een databasekoppeling om Auditfile betanden in te lezen.  

 

Voordelen van een Auditfile: 

  • Het gebruik van een Auditfile geeft je de mogelijkheid om eenvoudig je administratie uitwisselen met je boekhouder of accountant
  • Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk gegevens kan overdragen aan de belastingdienst

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar