Imponeer collega’s, klanten en uzelf

Managementrapportage eenvoudig zelf maken?

Met Speedbooks kunt u snel en makkelijk zelf verschillende financiële rapportages maken, waaronder een managementrapportage, waardoor u direct inzicht hebt in uw financiële gegevens. Hiermee is het een perfecte aanvulling op uw boekhoudpakket. Een voorbeeld van een managementrapportage nodig? Vraag een gratis voorbeeld aan van een manegementrapportage van Speedbooks!

Geen gestoei meer met complexe spreadsheets

Met Speedbooks beschikt u over een grote diversiteit aan kant en klare Excel rapportmodellen. Dus of u nu een managementoverzicht of een maandanalyse of jaarrekening nodig heeft, het is allemaal mogelijk.

 

Rapportmodellen die u exact vertellen hoe een specifiek onderdeel van de organisatie ervoor staat. Daarmee biedt onze software u een handige, gebruiksvriendelijke, inzichtelijke en vooral snelle tool waarmee u altijd en overal de meest actuele informatie bij de hand hebt. Zo kunt u binnen no-time onder meer omzetgegevens, exploitatiekosten en de werkkapitaalpositie presenteren.

Managementrapportage

Vraag een gratis managementrapportage voorbeeld aan

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Vraag een gratis managementrapportage voorbeeld aan
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar