Overal ter wereld en real time overzicht met Speedbooks

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Financieel dashboard zoals u dat wilt

Geen moeilijke spreadsheets meer of handmatige data verwerken. U kunt het financiële dashboard exact zo inrichten zoals u dat wilt. Daarbij heeft u keuze om gebruik te maken van verschillende soorten grafieken en tabellen, zodat uw financiële gegevens inzichtelijk zijn precies zoals dat voor u het handigst is.

Uw financiële dashboard op pc, laptop en op mobiel en tablet, ook van uw klant of collega, overal en altijd

Het financiële dashboard van Speedbooks is ideaal voor een grafische inzage in de bedrijfsperformance. Samengesteld uit sprekende grafiekwidgets. Uiteraard kunt u deze zelf indelen, extra grafieken toevoegen en bovendien in de grafieken doorzoomen tot op mutaties, boekingen en zelfs ingescande facturen!

 

Doordat onze tool multi-device is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven.

 

Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen van het financieel dashboard op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. U kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van boekhoudgegevens

dash mobiel 2

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!