Maak eenvoudig uw exploitatiebegroting

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Exploitatiebegroting maken?

Een exploitatiebegroting maken zodat u snel inzicht heeft hoeveel omzet en kosten u denkt te maken in de komende jaren? Heel verstandig! Want met een exploitatiebegroting heeft u meteen een goed beeld van de verwachte winst over een bepaalde, langere periode. In de meeste gevallen maakt u deze begroting van 1 tot 3 jaar.

Het belang van een exploitatiebegroting

Het opstellen van een exploitatiebegroting heeft een aantal belangrijke voordelen. Natuurlijk heeft u snel een goed beeld van de verwachte winst, omzet en kosten van uw organisatie in de komende jaren. Maar u kunt er uiteraard ook uw bedrijfsvoering op aansturen. De begroting laat zien in welke periode u de meeste winst verwacht en welke periode heel uitdagend gaat worden. U ziet in een exploitatiebegroting ook of uw bedrijf met uw prognose op lange termijn nog levensvatbaar is. En wanneer een lening eventueel noodzakelijk is.

 

Want gaat u een lening afsluiten bij een bank? Dan vraagt uw bank om een exploitatiebegroting. Voordat de bank u deze lening verstrekt willen zij zien of uw bedrijf de lening wel nodig heeft en of een lening uw organisatie wel voldoende vooruit helpt. De bank wil namelijk geen risico lopen en vraagt daarom altijd naar een exploitatiebegroting.

Exploitatiebegroting maken met Speedbooks

Een exploitatiebegroting maken heeft u met Speedbooks zo geregeld. Met een paar klikken heeft u meteen inzage in de verwachte omzet, kosten en winst. Geen ingewikkelde tabellen en formules meer in Excel, maar een simpel en overzichtelijk financieel dashboard met de gebruiksvriendelijke software van Speedbooks.

 

U downloadt onze mobiele app zodat u altijd in een paar klikken de financiële voortgang van uw bedrijf bij de hand heeft. Stel helemaal zelf uw dashboards samen met grafisch, fraaie grafieken en widgets. Met uw gepersonaliseerde dashboards ziet u alleen de financiële data die u nodig heeft.

Probeer Speedbooks 14 dagen helemaal gratis

Wilt u het gemak van Speedbooks eens ervaren? Probeer onze software 14 dagen gratis. Speedbooks is geschikt voor elke ondernemer en accountant. De meest uiteenlopende ondernemers maken al gebruik van Speedbooks. Het maakt niet uit in welke branche u actief bent. Speedbooks is er voor iedere ondernemer. Al 10.000 gebruikers gingen u voor!

 

Een financieel overzicht opstellen of altijd inzicht in de actuele voortgang van uw bedrijf? Speedbooks biedt u tal van mogelijkheden die u en uw bedrijf verder helpen. Onze software bespaart u veel tijd bij het opstellen van de jaarrekening, het maken van een liquiditeitsbegroting of bij uw financieel overzicht.

 

Heeft u vragen over het maken van een exploitatiebegroting of over de mogelijkheden van onze software? We komen dan graag met u in contact. U kunt ons een bericht sturen via ons contactformulier of bellen op telefoonnummer: 0513 - 82 01 30.

Voorbeeld van een exploitatiebegroting ontvangen?

Een voorbeeld van een exploitatiebegroting ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en we sturen u graag een voorbeeld toe!

Vraag een voorbeeld van een exploitatiebegroting aan

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!