On top of the world met Speedbooks

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Business Intelligence voor financiële planning en analyse

De software van Speedbooks zorgt ervoor dat u meer waarde uit uw financiële gegevens kan halen. Door gebruik te maken van data voor uw financiële plannen wordt het maken van de juiste beslissingen  makkelijker, sneller en beter. De rapportagesoftware van Speedbooks verwerkt financiële data rechtstreeks vanuit uw boekhoudpakket. Speedbooks is geschikt voor de meeste boekhoudpakketten. Start nu met het optimaal benutten van financiële data met de rapportagesoftware van Speedbooks.

 

Uw bedrijf data-gestuurd met business intelligence

Het sturen van een bedrijf op basis van business intelligence is niet voor elk bedrijf een vertrouwd proces. Het maken van beslissingen op “onderbuikgevoel” lijkt in veel gevallen betrouwbaarder. Echter, data-gedreven business intelligence kan in combinatie met menselijke expertise een grote toegevoegde waarde zijn. Het grote voordeel van financiële data: het zijn neutrale gegevens die niet beïnvloed zijn door menselijke karaktereigenschappen.

 

Synergie van business intelligence en menselijke expertise

Om als bedrijf relevant voor uw doelgroep te zijn en te blijven, is een goede mix van data-gedreven business intelligence en gezond verstand nodig. Met de juiste business intelligence software blijft uw bedrijf een stap voor op de concurrent. De software van Speedbooks zorgt ervoor dat u snel en zonder moeite ingewikkelde financiële data samenvoegt tot bijvoorbeeld een periodiek rapport of een financieel dashboard. Op basis van deze inzichten kan u sneller en beter geïnformeerd de juiste keuze maken.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!