On top of the world met Speedbooks

Business Intelligence voor financiële planning en analyse

De software van Speedbooks zorgt ervoor dat u meer waarde uit uw financiële gegevens kan halen. Door gebruik te maken van data voor uw financiële plannen wordt het maken van de juiste beslissingen makkelijker, sneller en beter. De rapportagesoftware van Speedbooks verwerkt financiële data rechtstreeks vanuit uw boekhoudpakket. Speedbooks is geschikt voor de meeste boekhoudpakketten. Start nu met het optimaal benutten van financiële data met de rapportagesoftware van Speedbooks.

Uw bedrijf data-gestuurd met business intelligence

Het sturen van een bedrijf op basis van business intelligence is niet voor elk bedrijf een vertrouwd proces. Het maken van beslissingen op “onderbuikgevoel” lijkt in veel gevallen betrouwbaarder. Echter, data-gedreven business intelligence kan in combinatie met menselijke expertise een grote toegevoegde waarde zijn. Het grote voordeel van financiële data: het zijn neutrale gegevens die niet beïnvloed zijn door menselijke karaktereigenschappen.

 

 

Synergie van business intelligence en menselijke expertise

Om als bedrijf relevant voor uw doelgroep te zijn en te blijven, is een goede mix van data-gedreven business intelligence en gezond verstand nodig. Met de juiste business intelligence software blijft uw bedrijf een stap voor op de concurrent. De software van Speedbooks zorgt ervoor dat u snel en zonder moeite ingewikkelde financiële data samenvoegt tot bijvoorbeeld een periodiek rapport of een financieel dashboard. Op basis van deze inzichten kan u sneller en beter geïnformeerd de juiste keuze maken.

Vrijblijvend proberen, 3 maanden voor 30 euro!

Steeds meer accountantskantoren en ondernemers maken gebruik van Speedbooks®. Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, overal en altijd real-time inzicht in je cijfers. 10.000 klanten gingen je al voor.

 

Probeer Speedbooks® ONLINE nu 3 maanden voor maar 30 euro (stopt automatisch).

 

Geen online administratiepakket? Geen nood. Speedbooks® 'praat' ook al met 180 offline pakketten. Meer weten?

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar