Snel een financieel overzicht nodig?

Financieel overzicht maken?

Het jaar is voorbij en u wilt graag de balans opmaken. Dat is heel zinvol, want zo krijgt u meteen een goed beeld over de vorderingen van uw bedrijf over het afgelopen jaar. Daarom wilt u een financieel overzicht maken waarop in één oogopslag te zien is hoe uw organisatie heeft gescoord. U heeft alleen niet zoveel zin om helemaal in uw administratieve software te moeten duiken om een export te maken.

 

Met de software van Speedbooks heeft u in één klik uw financieel overzicht bij de hand. U krijgt daardoor direct een helder beeld van de prestaties en de financiële voortgang van de organisatie. En dat allemaal visueel gepresenteerd met mooie grafieken en inzichtelijke dashboards. Stel zelf uw eigen dashboards en grafieken samen met de data die u alleen wilt hebben.

Tijd besparen met de software van Speedbooks

Of u nu een financieel overzicht wilt opstellen of continu inzicht wilt hebben in de actuele financiële voortgang van uw bedrijf. Speedbooks biedt tal van mogelijkheden die u daarbij verder helpen. Ook bij het maken van een jaarrekening, een liquiditeitsbegroting of bij het opstellen van een kwartaalrapportage. Bent u een accountant of heeft u een eigen onderneming? Probeer Speedbooks eens 14 dagen gratis en ontdek wat onze software voor u en uw organisatie betekent.

 

Wilt u altijd en overal toegang hebben tot uw financiële data? Ook dat is geen probleem met Speedbooks. Even de voortgang controleren? Met de mobiele app van Speedbooks heeft u ook op uw smartphone of tablet altijd de actuele cijfers bij de hand. Wel zo makkelijk als u even niet in de buurt bent van uw laptop of PC.

Een financieel overzicht maken doet u met Speedbooks

Het maken van een financieel overzicht is vanaf nu een koud kunstje. Bij Speedbooks zijn we erg trots op de software die we hebben ontwikkeld. Doordat we onze software aan het doorontwikkelen zijn gebruikt u ook in de toekomst de laatste updates en nieuwste functionaliteiten in onze software. Vanaf de oprichting is onze streven duidelijk geweest: het aanbieden van flexibele, kwalitatieve rapportage software. Dat hebben we gerealiseerd en daarom kiezen al meer dan 10.000 gebruikers voor de rapportage software van Speedbooks.

 

We willen natuurlijk graag dat u onze software ook kan ervaren. Daarom bieden we u een proefperiode aan van 14 dagen zonder dat u daarna ook maar ergens aan vastzit. Tijdens deze proefperiode ontdekt u de mogelijkheden van onze software en bekijkt u of Speedbooks ook iets kan betekenen voor uw organisatie of klanten.

 

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden van Speedbooks of een andere vraag? U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of door ons te bellen op telefoonnummer: 0513 - 82 01 30.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar