Altijd & overal financieel inzicht met onze software

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Meer dan 10.000 tevreden gebruikers

Rapportage software

U bent op zoek naar een rapportage software om de financiële voortgang van uw bedrijf in kaart te brengen. Wilt u al uw financiële data in één overzicht hebben? Zodat u uw administratie niet meteen nodig hebt om uw voortgang te bekijken? Dan biedt de rapportage software van Speedbooks u een uitkomst. Met Speedbooks heeft u namelijk alles overzichtelijk in één dashboard.

 

Of het nu gaat om de jaarrekening, een liquiditeitsbegroting of de winst- en verliesrekening. U wilt snel een goed en helder overzicht hebben van de financiële voortgang van uw organisatie. Daarom hebben we bij Speedbooks rapportage software ontwikkeld om u snel op weg te helpen.

 

Met Speedbooks verwerkt u alle cijfers in overzichtelijke dashboards en strakke, financiële rapportages. Deze geven precies weer hoe elk onderdeel van uw bedrijf presteert. Complexe Excel spreadsheets, handmatige rapportages of gemiste kansen zijn verleden tijd. Vanaf nu heeft u altijd en overal een actueel beeld van al uw financiële gegevens.

Altijd actueel en overal toegankelijk

Het financiële dashboard van Speedbooks ziet er grafisch ook nog eens fraai uit. Het dashboard is samengesteld uit sprekende grafiek widgets. Uiteraard kunt u uw dashboard helemaal zelf indelen, extra grafieken toevoegen en bovendien in de grafieken doorzoomen tot op mutaties, boekingen en zelfs ingescande facturen.

 

Doordat onze tool multi-device is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven. Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. U kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van uw boekhoudgegevens.

 

Een ander belangrijk voordeel van onze rapportage software is dat u overal en altijd toegang hebt tot uw actuele, financiële data. Natuurlijk is uw data toegankelijk vanaf een PC, maar wist u al dat we ook een mobiele app hebben? Daardoor heeft u ook op uw smartphone en uw tablet toegang tot uw financiële data. Dat is wel zo handig als u ook onderweg uw voortgang wilt controleren.

dash mobiel 2

Bespaar tijd en geld met onze rapportage software

U bespaart kostbare tijd met onze rapportage software waardoor u tijd heeft voor zaken die er echt toe doen. Snel een goed beeld hebben van uw gegevens? Of de gegevens van uw klant? In één klik uw jaarrekening opmaken? De mogelijkheden van onze rapportage software zijn enorm. Ervaar het gemak van Speedbooks.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherp geprijsde rapportage software de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportage software. Speedbooks heeft daardoor inmiddels al meer dan 10.000 gebruikers.

 

Probeer onze rapportage software nu 14 dagen gratis en ervaar nu zelf het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks! Heeft u vragen over onze rapportage software? Dan komen we graag met u in contact. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op: 0513 - 82 01 30.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!