Financiële rapportages vanaf enkele tientjes per maand

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Meer dan 10.000 tevreden gebruikers

Wat is rapportagesoftware?

Speedbooks verwerkt alle cijfers in overzichtelijke dashboards en overzichtelijke rapportages die precies aangeven hoe elk onderdeel van uw organisatie presteert. Complexe spreadsheets, handmatige rapportages of gemiste kansen zijn verleden tijd. U hebt altijd en overal actueel inzicht in al uw financiële gegevens op desktop en op uw mobiel

plaatje dashboard2 crop-->

Uw financiële dashboard op pc, laptop en op mobiel en tablet, ook van uw klant of collega, overal en altijd

Het financiële dashboard van Speedbooks is ideaal voor een grafische inzage in de bedrijfsperformance. Samengesteld uit sprekende grafiekwidgets. Uiteraard kunt u deze zelf indelen, extra grafieken toevoegen en bovendien in de grafieken doorzoomen tot op mutaties, boekingen en zelfs ingescande facturen!

 

Doordat onze tool multi-device is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven.

 

Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen van het financieel dashboard op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. U kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van boekhoudgegevens

dash mobiel 2

Ontdek alle tijdbesparende mogelijkheden

Bespaar kostbare tijd met Speedbooks en houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen. Snel inzage in de voortgang van uw cijfers of die van de klant? Eenvoudig de jaarrekening opmaken? Ervaar het gemak van Speedbooks.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!