Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Rapportages en advies on the go

Tussentijdse Maand- en kwartaalcijfers
Door tussentijds cijfers via je maand- en kwartaalrapportages aan te bieden, bied je als accountant het hele jaar door stuurinformatie aan je klanten. In plaats van alleen na afloop van het jaar, ziet je klant zo op ieder moment hoe zijn financiële zaken ervoor staan. Werken met deze rapportages on the go levert dus zowel jou als accountant als je klant meerdere voordelen op. Door met tussentijdse rapportages te werken, ontwikkel jij je van een reactieve naar een proactieve en data-gedreven dienstverlener. Door vragen te stellen en de ondernemer in het gesprek te confronteren, word je de sparringpartner die de ondernemer waardeert.

Tijdig bijsturen
Je klanten regelmatig inzicht geven met tussentijdse rapportages geeft ze grip op hun cashflow, en de kans om tijdig bij te sturen. Doordat jullie samen de progressie kunnen volgen, blijf je makkelijk in gesprek en kun je samen tot nieuwe financiële inzichten komen. Dit voegt waarde toe aan je werk.

Zelf efficiënter werken
Door elke periode de actuele stand van de cijfers te verwerken en bespreken, verdeel je jouw werkdruk beter over het jaar. Hierdoor heb je als accountant minder te maken met piekbelasting rondom de jaarrekening. Bovendien zijn de jaarcijfers voor de klant geen verrassing meer, omdat hij of zij gedurende het jaar al inzicht heeft in de resultaten.

Tussentijdse rapportages in Speedbooks®
Dankzij de standaardmodellen voor periodieke rapportages in Speedbooks®, die bovendien eenvoudig zijn aan te passen in Excel, kun je altijd maatwerk leveren. Eerlijk is eerlijk, de getallen uit de jaarrekening en tussentijdse rapportages zijn voor je klanten soms moeilijk te interpreteren. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn. Speedbooks® laat de tussentijdse cijfers zien in een overzichtelijk dashboard. Hiermee ziet jouw klant in één oogopslag hoe zijn onderneming ervoor staat.

Gelijk aan de slag met de tussentijdse rapportages van Speedbooks®?

 

 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close