Terugblik sponsoring Nyck de Vries 2018 - 2019

De afgelopen twee jaar is Speedbooks trotse sponsor geweest van Nyck de Vries. Het eerste jaar resulteerde in drie overwinningen en daarbij nog eens drie podiumplaatsen. Ook mocht Nyck tweemaal vanaf Poleposition starten. Uiteindelijk behaalde hij de vierde plek in het eindklassement in zijn tweede jaar als Formule 2 coureur met 202 punten. Een geweldige prestatie, aangezien de top 3 bestond uit George Russell, Lando Norris en Alexander Albon. Deze top 3 maakte in 2019 een stap omhoog naar de hoogste klasse van de autosport, de Formule 1.

 

Op naar het kampioenschap

Voor Nyck de Vries was dit de opmaat naar meer succes. Hij wisselde van team en nam het stoeltje over van toenmalig kampioen George Russell. Dat bracht een hoop verwachtingen met zich mee. In een seizoen vol met overwinningen en podiumplekken werd de toen 24 jarige Nyck de Vries drie races voor het einde gekroond tot kampioen.

 

Eind 2019 maakte Nyck de Vries zijn debuut in de Formule E bij het fabrieksteam van Mercedes-Benz EQ. Speedbooks zal dit op de voet blijven volgen en kijkt terug op een fantastische samenwerking We zullen hem op de voet blijven volgen en hopelijk zien we Nyck in de toekomst vaak op de hoogste plek op het podium. 

 

Bekijk de video F2: Chasing The Dream op YouTube

 

 

Wilt u het kampioensjaar van Nyck de Vries herbeleven?

 

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar