Speedbooks steunt Fonds Gehandicaptensport

Al meer dan 40 jaar zet Fonds Gehandicaptensport zich in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Hun missie? Sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk maken! Het Fonds realiseert dit o.a. door het financieren van sportevenementen, het geven van voorlichting en het werven van (financiële) middelen. Een voorbeeld hiervan is het Benefietdiner dat jaarlijks wordt georganiseerd. Dit jaar vindt het Benefietdiner plaats op 30 oktober in de Johan Cruijff ArenA met als thema dit jaar ‘een stap dichterbij’. Speedbooks draagt het Fonds Gehandicapten een warm hart toe en neemt daarom plaats aan één van de tafels tijdens het Benefietdiner.

 

Meer weten van het Fonds Gehandicaptenzorg? U vindt het hier.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar