Speedbooks steunt de Femke Foundation door mee te doen aan ‘The ride for you’

Op 27 mei startten 50 enthousiaste chauffeurs samen met 50 jongeren in schitterende sportwagens vanaf het terrein van ‘De Koperen Hoogte’ in Zwolle. De chauffeurs willen op deze bijzondere manier de jongeren, die een onbekende(re) ziekte hebben, een onvergetelijke dag bezorgen. Na een prachtige toerrit was de finish ’s middags op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Uiteraard werden de jongeren tussentijds getrakteerd op een heerlijke uitgebreide lunch. Namens Speedbooks werd Stefan de Groot rondgereden door algemeen directeur Lume Paulusma.

 

Stichting Femke Foundation-‘The ride for you’

Via ‘The ride for’ you ‘brullen’ze letterlijk ieder jaar om aandacht. Die aandacht wordt letterlijk luid brullend getrokken, want het zijn allemaal bijzondere auto’s die meedoen. De Stichting Femke Foundation zet kinderen en jongeren tot en met 21 jaar met een onbekende of een onbegrepen ziekte in het zonnetje. Door de onbekendheid van de ziekte waar deze kinderen mee worstelen, schiet aandacht dikwijls te kort. Initiatiefnemer Gjalt Wijmenga uit Garijp vond de afgelopen jaren steun bij tal van sponsoren om ‘The ride for’ you te organiseren. Circa 50 eigenaars van prachtige auto’s maken jaarlijks in het voorjaar een tocht door Noord-Nederland, met naast hen één van de kinderen. Bent u geïnteresseerd in de Stichting Femke Foundation klik dan op bijgaande link voor meer informatie www.therideforyou.nl

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar