Speedbooks doneert aan voedselbank

De kerstdagen staan in het teken van saamhorigheid. Zo gingen er in het vorige jaar ongeveer 140.000 mensen elke week naar de voedselbank om daar hun voedselpakket op te halen.

 

Met deze kerstgedachte heeft Lume Paulusma – algemeen directeur van Speedbooks – op vrijdag 20 december een cheque overhandigd aan Martje Hoekstra, bestuurslid van de Stichting Voedselbank in Heerenveen.

 

 

Wat doet de Voedselbank met het geld?

Dit geld gaat naar zaken die noodzakelijk zijn om het voortbestaan van de voedselbank te garanderen. Met het inkomende geld worden bijvoorbeeld huisvesting, vervoer, kratjes, koelboxen en de energierekening betaald. Zaken die op het eerste oog vaak worden vergeten, maar essentieel om als stichting te deze groep mensen te kunnen helpen.

 

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten!

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar