Van groot tot klein, everybody happy

10.000 tevreden gebruikers gingen je voor

Meer dan 10.000 tevreden gebruikers

Speedbooks wordt door zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties gebruikt. Van groot tot klein, bekend en onbekend, profit en non-profit, regionaal, nationaal en internationaal, binnen vele sectoren.

 

Referenties

In de tickertape ziet uw een selectie van gebruikers om u een beeld te geven hoe divers ons klantenbestand is. Onderstaand treft u een aantal quotes van tevreden klanten aan.

 

Whitepapers

Klik hier voor een whitepaper-case: het uitgebreide interview met de heer Peter Haaring, manager bedrijfsvoering van woningstichting De zes kernen.

Naomi Hendriks, Musis en Stadstheater Arnhem

Via de beurs Exact Live in 2016 zijn we in contact gekomen met Speedbooks en klant geworden. De mogelijkheden die Speedbooks biedt in combinatie met Exact Online tegen een aantrekkelijke prijs heeft ons overtuigd.

 

Vanaf  het begin hebben we heel veel aan Speedbooks gehad. De eerste jaarrekening van de Stichting hebben we in Speedbooks gemaakt! En dat doen we nu nog steeds!

 

Speedbooks werkt heel gemakkelijk. Financials zijn bijna altijd handig met Excel, dan kun je de rapporten naar eigen inzicht aanpassen.

De maandrapportage, de mogelijkheden om een jaarrekening te maken en alles naar eigen inzicht kunnen opstellen, zijn de beste mogelijkheden van Speedbooks. Naast dat het super makkelijk in gebruik is, dat je heel snel resultaat hebt én voor een zeer aantrekkelijke prijs!

 

Jaap Visser, Bertus modegroep

Wij zijn sinds 2015 klant met als reden dat de vertaling van een kolommenbalans naar een overzichtelijk rapport in een paar muisklikken gerealiseerd wordt. Na elke correctie kun je de juiste rapportage binnen enkele seconden opnieuw generen. Er zijn vele standaard overzichten en rapportages aanwezig die naar eigen inzicht gewijzigd en aangevuld kunnen worden.
Ook het rubriceren van de grootboekrekeningen  kan op een eenvoudige manier gedaan worden met eventuele aanpassingen naar eigen inzicht. Ik ervaar Speedbooks als zeer gebruikersvriendelijk in combinatie met een goede begeleiding en snelle support. Door de mogelijkheid van het maken van journaalposten in de ingelezen periode kun je in
elk gewenst rapport en de gewenste presentatie alles gemakkelijk aanpassen zonder dat dit in de administratie consequenties heeft.

 

Kortom, Speedbooks is een efficiënte aanvulling op de verslaglegging.

 

 

 

Leo van den Ban, Oriental Group

Wij zijn klant geworden om onze jaarrekeningen zelf samen te stellen en de deponering bij de KvK te doen. Voorheen werd dit uitbesteed.

Ik vind Speedbooks erg gebruiksvriendelijk. Bij vragen ook goed en snel geholpen door de helpdesk zodat wij er snel verder konden werken.

Erg handig is dat de rapportage op basis van Excel zijn gemaakt, zo is het erg gemakkelijk om rapport aan te passen.

 

Omdat het erg gebruiksvriendelijk is tegen een redelijke prijs raad ik Speedbooks van harte aan.

 

Arno Landmeter, Elfsteden IJshal Leeuwarden

Wij hoorden via een zakelijke relatie over de uitgebreide en snelle rapportagemogelijkheden van Speedbooks.  

Eind 2015 zijn onze activiteiten flink uitgebreid en daar is de organisatie in meegegroeid. Om in control te blijven en onze activiteiten op het financiële vlak kort te kunnen blijven volgen, was er behoefte aan een andere wijze van rapporteren.

Speedbooks bood daarin de oplossing door het aanbieden van standaard rapportages en een rechtstreekse koppeling met ons grootboek. De foutkansen in de rapportages zijn daarmee tot bijna nul gereduceerd. Sinds juli 2016 werken we naar volle tevredenheid met Speedbooks.

Speedbooks werkt snel en foutloos. Wij rapporteren maandelijks aan ons bestuur en hebben een aantal standaardrapportages eenvoudig aan kunnen passen naar hun informatiebehoefte. Na afloop van een maand kunnen we binnen ‘no-time’ een complete rapportage leveren.

Gedurende een rapportagemaand gebruiken we Speedbooks als controlemiddel op ons grootboek. Door tussentijds een Speedbooks rapportage te draaien kunnen we snel constateren of het grootboek compleet is. Dat geeft vertrouwen om de definitieve maandrapportage snel en foutloos te kunnen opleveren.

Het handigst aan Speedbooks is het snel en foutloos kunnen rapporteren. Mocht er alsnog een fout in zitten dan is herstel een fluitje van een cent. Grootboek aanpassen, opnieuw  inlezen en de rapportage opnieuw opvragen.

 

Speedbooks bespaart veel tijd in het maandelijkse rapportageproces, terwijl de betrouwbaarheid t.o.v. bijv. een Excel rapportage sterk toe neemt. 

 

Peter Haaring, woningstichting De Zes Kernen

In eerste instantie hoorden we via de accountmanager van Hofmeier Financiële Detachering van Speedbooks. Ik was al langere tijd op zoek naar een softwarepakket waarmee ik op een eenvoudige wijze een jaarrekening en tussentijdse rapportages kon opstellen. De presentatie van de mogelijkheden van Speedbooks sprak mij zodanig aan, dat wij snel tot de aanschaf van dit pakket zijn overgegaan. In vergelijking met een andere aanbieder vielen de implementatie- en de jaarlijkse licentiekosten erg mee. Het handigst aan Speedbooks vind ik het gebruikersgemak. Met enige kennis van Microsoft Excel kom je al een heel eind. 


Het gemak waarmee ik nu vanuit mijn basisadministratie een jaarrekening en managementrapportages kan maken, gun ik iedereen.

 

Ton Huisman, Your Controller

Doordat Twinfield boekhoudsoftware Speedbooks als handige aanvulling recommandeerde ben ik met Speedbooks in contact gekomen.

De mogelijkheden, output en bedieningsgemak spraken mij direct aan, waarna ik eind 2015 het pakket direct heb aangeschaft.

Ik beoordeel Speedbooks zeer positief zowel qua mogelijkheden, techniek en effectiviteit van de helpdesk.

In mijn optiek is alles even handig maar het consolideren en rapporteren van complexe internationale organisaties geeft mij persoonlijk het meeste toegevoegde waarde.

Met Speedbooks is een enorme tijdwinst te behalen voor financials voor kwalitatief goede en volledige rapportages, die bovendien nog op maat kunnen worden aangepast. 

 

Suzanne de Louw, Schobbers Seeds

Via een schoonzus, werkzaam bij Van Kessel Olie BV als controller hoorden we van Speedbooks. Zij werkt daar al langer met Speedbooks en was daar zeer tevreden over. We zijn klant sinds eind 2019. De jaarrekeningen werden voorheen door de accountant opgesteld, dit zijn we nu zelf gaan doen. Tevens wilden we meer gebruik gaan maken van periodieke (maandelijkse) rapportages. Tot nu toe ervaar ik het werken met Speedbooks als zeer prettig, met name de flexibiliteit van Excel in combinatie met het eenvoudig importeren van de cijfers vanuit ons administratiepakket.

 

Karin Niers-Lunners, Zorggroep Vitez

Wij zochten een systeem waarmee we onze eigen managementrapportage konden samenstellen. We wilden een vervanging voor onze eigen excelbestanden en de standaard rapportage van de accountant. We zijn klant vanaf januari 2020.

Onze ervaring met Speedbooks is goed. Er is goed met ons meegedacht en de koppeling met Exact is eenvoudig uit te voeren. We zijn nu in de fase waarin we onderzoeken hoe onze managementrapportage eruit moet komen te zien. Hierin is veel mogelijk. Het consult is ingepland.

Dat je alleen rapporteert wat relevant is vind ik erg handig van Speedbooks. Tevens is het een groot voordeel dat je zelf teksten kunt bijvoegen.

Met Speedbooks heb je de managementrapportage zelf in de hand en heb je een goed middel dat kan helpen om op cijfers te sturen.

 

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar