Speciaal geselecteerd voor Speedbooks

20 unieke gesigneerde kunstwerkjes van Charles Hubert

 

DE ONGEREALISEERDE WERKELIJKHEID IS DE WARE CREATIVITEIT

 

De wereld is zeer veelzijdig en inspirerend, voor Charles Hubert (Voorburg). Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelt zich spelenderwijs bij Charles Hubert de intrinsieke behoefte om zijn gedachten en ervaringen om te zetten in expressieve vormen.

Met permissie tekenend op de beslagen ramen van zijn ouderlijk huis geniet Charles Hubert de vrijheid die hem persoonlijk de mogelijkheid biedt om naast een passievolle beeldend kunstenaar te worden.

 

 


Het aanvoelen van zijn onderwerp leidt er toe dat de persoonlijkheid van de geportretteerde van het doek afspat en bij een non figuratief werk de essentie van een gevoel  heel  exact is weergegeven. Dit constante kunnen wisselen van stijl, onderwerp en techniek, vraagt naast natuur talent en flexibiliteit ook de wil om onderscheidend te blijven. Het verfijnde kijken en bepalen welke techniek gaat helpen om een kunstwerk te produceren heeft Charles verfijnd tijdens zijn opleiding aan de Koninklijke Haagse Kunstacademie.

 

Catalogus (ca. 25 cm x 25 cm inclusief lijst)

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar