Speedbooks voegt weer nieuwe handige functionaliteiten aan online dashboard toe


Zo hebben we onlangs weer een tweetal grafiektypes toegevoegd (zie afbeelding), zijnde een horizontaal staafdiagram en een vlakdiagram, zodat u uw relevante bedrijfsinformatie nog sprekender kunt laten zien.

 

 

 Binnenkort worden in het dashboard nog twee grafiektypes toegevoegd, te weten een zogenaamde donutchart en een watervalgrafiek. Naast deze ontwikkelingen biedt het dashboard straks ook de mogelijkheid de data niet alleen in grafieken te laten zien, maar ook in handzame cijferoverzichten.

 

Waar kan ik dit vinden binnen Speedbooks

Op onze website kunt u meer informatie over het online dashboard vinden en ook kunt u bij de referenties lezen hoe gemakkelijk een dashboard in gebruik is.

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware, met het handige online dashboard, de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. 

 

Hoe pas ik het toe binnen mijn Speedbooksomgeving?

Als u een online abonnement heeft gaat het allemaal vanzelf, u beschikt al over het dashborad. Wanneer u een offlineversie gebruikt en het dashboard wilt gebruiken, kunt u even contact met ons opnemen. U heeft vanaf dan altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven.


Nog geen online dashboard? Dan weet u niet wat u mist... 
Met een online dashboard op pc, laptop, op mobiel en tablet, heeft u altijd de laatste cijfers bij de hand. Ook van uw klant of collega, overal en altijd. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven.

Interesse? Neem dan even contact met ons op.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!