Gepland voor 2021: toevoeging van extra functionaliteiten

 

  • Rapportage output niet alleen in Excel en PDF formaat maar ook via HTML view. Hierdoor wordt het mogelijk om de output niet alleen te kunnen downloaden maar ook in het scherm de rapportageoutput te kunnen zien; 
  • Uitbreiding van het dashboard met extra schermen voor bijvoorbeeld de eindejaarsforecast, het beschikbaar werkkapitaal en liquiditeitsplanning inclusief what-if scenario analyses. Hiermee wordt het mogelijk om de output niet alleen op het scherm zichtbaar te maken maar kunt u ook zelf interactief aan een aantal knoppen draaien, om zo bijvoorbeeld te kunnen zien wat de gevolgen zijn van een omzetstijging  of -daling, of welk effect een betaaltermijn heeft op bijvoorbeeld de liquiditeit. Hiermee wordt Speedbooks Online een nog beter instrument om uw bedrijf te kunnen sturen;
  • Consolidatie: naast enkelvoudige administraties kunnen straks ook geconsolideerde cijfers worden weergegeven. Uiteraard met de mogelijkheid om (automatische) eliminaties hierbij te kunnen aangeven.

 

U ziet, wij hebben niet stil gezeten en hebben weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Heeft u ook een suggestie? Laat het ons weten!

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar