Actueel

Bekijk hier de laatste updates en andere actualiteiten rondom Speedbooks en volg ons op social media.

Vakblad NOAB

Speedbooks te zien in vakblad NOAB

In de eerste uitgave van het vakblad NOAB vertelt MRW accountants & adviseurs over de ervaring met Speedbooks rapportagesoftware. 

 

Lees meer>>

 

02-04-2021

Femke Kok 2020

Speedbooks en schaatstalent Femke Kok

Speedbooks was deze winter sponsor van Nederlands schaatstalent Femke Kok. Dit schaatsseizoen Heeft Femke meerdere medailles binnen gehaald en was ze de snelste Nederlandse schaatsster ooit tijdens de 500 meter van het wereldkampioenschap.

 

Lees meer>>

 

24-03-2021

Gepland voor 2021: toevoeging van extra functionaliteiten

Ook voor het volgende jaar zijn we alweer druk bezig om Speedbooks Online nog verder uit te breiden qua functionaliteiten. Wat kunt u onder andere van ons verwachten?

 

lees meer >>

Nieuwe functionaliteiten Speedbooks Online

Speedbooks verbetert continu haar software, ook in deze bijzondere periode is het van belang dat u de cijfers goed in de gaten houdt. Binnenkort voegen we een aantal nieuwe functionaliteiten toe in Speedbooks Online!

 

Lees meer>>

Ballen voor speelgoedbank

Ballen voor speelgoedbank

Speedbooks schenkt 40 voetballen van sc Heerenveen aan de stichting Speelgoedbank Heerenveen. Deze worden uitgedeeld aan kinderen die wel een extraatje kunnen gebruiken.

klik voor meer...

Speedbooks in de krant als hoofdsponsor KNKB

Het kaatsen speelt een belangrijke sportieve en sociale rol in Friesland. Het levert altijd fraaie hoogstandjes op. Speedbooks is trotse sponsor van de KNKB. Lees het verslag van afgelopen weekend >>

Speedbooks op de radio

Speedbooks op de radio

Heb jij ons onlangs op de radio gehoord? Speedbooks was van 30 november tot en met 18 december december 2020 te horen op de kanalen van BNR Nieuwsradio. BNR Nieuwsradio is de zender van ondernemend Nederland. 

 

Daarnaast was er in dezelfde periode een commercial te horen op NPO Radio 1 en Radio 2

1 miljoen voor Speedbooks

1 miljoen voor Speedbooks

Speedbooks Online wil in 2021 een grote groei en ontwikkeling realiseren, nationaal en internationaal.  

Speedbooks heeft daarom haar kapitaalpositie versterkt door de uitgifte van een NPEX-obligatielening. De softwaremaker heeft inmiddels 1 miljoen euro opgehaald, dat o.a. ingezet gaat worden om de organisatie te versterken en een (inter-) nationale mediacampagne te lanceren. Speedbooks gaat meedoen op het hoogste niveau.  

Speedbooks en Cambuur Leeuwarden

Speedbooks heeft een jarenlange traditie in het sponsoren van sport. Ook voor komend seizoen is daarvoor weer gekozen.

klik lees meer...

KvK rapport 'Grip op de tent'

Vooral bij financieel vooruitkijken valt er nog veel te winnen bij ondernemers. 

Is de conclusie uit het rapport. Speedbooks heeft de oplossing.

Lees hier het hele rapport

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8! Hier zijn we enorm trots op, en willen onze gebruikers enorm bedanken voor hun feedback. Lees hier alle details.

klik lees meer...

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar