Referenties

Dit zeggen onze klanten:

Siegfried Jansen: dEP - De Sfeerontwerpers

‘We werken nu bijna een jaar met Speedbooks en kijken al naar uitbreidingen. We hebben verschillende bv’s en willen die consolideren zodat alle resultaten in één oogopslag inzichtelijk worden.'

Bekijk hier de advertorial met Siegfried Jansen van dEP - De Sfeerontwerpers.

Youri Haddeman, Interparking 

"Speedbooks is echt een bijzonder prettige software voor bedrijven met veel verschillende locaties, zoals Interparking Nederland. Bij gestandaardiseerde rapportages laad je de gegevens in en dan is het bijna letterlijk een druk op de knop en klaar. Ik kan het bedrijven echt aanraden."

Bekijk hier de advertorial met Youri Haddeman van Interparking.

Naomi Hendriks, Musis en Stadstheater Arnhem

"Via de beurs Exact Live in 2016 zijn we in contact gekomen met Speedbooks en klant geworden. De mogelijkheden die Speedbooks biedt in combinatie met Exact Online tegen een aantrekkelijke prijs heeft ons overtuigd.

Vanaf  het begin hebben we heel veel aan Speedbooks gehad. De eerste jaarrekening van de Stichting hebben we in Speedbooks gemaakt! En dat doen we nu nog steeds!

Speedbooks werkt heel gemakkelijk. Financials zijn bijna altijd handig met Excel, dan kun je de rapporten naar eigen inzicht aanpassen.

De maandrapportage, de mogelijkheden om een jaarrekening te maken en alles naar eigen inzicht kunnen opstellen, zijn de beste mogelijkheden van Speedbooks. Naast dat het super makkelijk in gebruik is, dat je heel snel resultaat hebt én voor een zeer aantrekkelijke prijs!" 

Gerard Gruis, Elfsteden ijshal Leeuwarden

Gerard Gruis weet het zeker, werken zonder Speedbooks rapportagesoftware is geen optie. Gerard Gruis, controller bij de Elfstedenhal in Leeuwarden, maakt al jarenlang gebruik van de rapportagesoftware van Speedbooks en is nog steeds enorm enthousiast.  

Eind 2015 zijn de activiteiten binnen de Elfstedenhal flink uitgebreid en gegroeid. Om in control te blijven en deze activiteiten op het financieel gebied kort, maar ook goed te kunnen blijven volgen was er behoefte aan een andere wijze van rapporteren. Speedbooks rapportagesoftware is hier de ideale oplossing voor!

 “Speedbooks werkt snel en foutloos. Wij rapporteren maandelijks aan ons bestuur en hebben een aantal standaardrapportages eenvoudig aan kunnen passen aan hun informatiebehoefte. Na afloop van een maand kunnen we binnen ‘no-time’ een complete rapportage leveren. Het handigst aan de Speedbooks rapportagesoftware is het snel en foutloos kunnen rapporteren. Mocht er alsnog een fout in zitten dan is herstel een fluitje van een cent. Speedbooks bespaart mij veel tijd in het maandelijkse rapportageproces,” aldus Gerard Gruis.

Leo van den Ban, Oriental Group

Er is altijd wel een reden om gebruik te maken van Speedbooks rapportagesoftware. Voor de groothandel in oriëntaalse planten en decoratie artikelen: Oriental Group uit Bleiswijk was de reden simpel.

Voorheen werden er verschillende activiteiten, zoals het samenstellen van jaarrekeningen en de deponering van de KvK uitbesteedt, maar dat is nu verleden tijd. Met het aanschaffen van Speedbooks rapportagesoftware hoeft dit niet meer uitbesteed te worden.

Buiten de rapportagesoftware is Oriental Group ook enorm te spreken over de service van Speedbooks: “Ik vind Speedbooks erg gebruiksvriendelijk. Bij vragen worden wij goed en snel geholpen door de helpdesk, zodat wij snel verder kunnen werken” aldus Leo van den Ban van Oriental Group.

Peter Haaring, woningstichting De Zes Kernen

"In eerste instantie hoorden we via de accountmanager van Hofmeier Financiële Detachering van Speedbooks. Ik was al langere tijd op zoek naar een softwarepakket waarmee ik op een eenvoudige wijze een jaarrekening en tussentijdse rapportages kon opstellen. De presentatie van de mogelijkheden van Speedbooks sprak mij zodanig aan, dat wij snel tot de aanschaf van dit pakket zijn overgegaan. In vergelijking met een andere aanbieder vielen de implementatie- en de jaarlijkse licentiekosten erg mee. Het handigst aan Speedbooks vind ik het gebruikersgemak. Met enige kennis van Microsoft Excel kom je al een heel eind. 


Het gemak waarmee ik nu vanuit mijn basisadministratie een jaarrekening en managementrapportages kan maken, gun ik iedereen."

Karin Niers-Lubbers, Zorggroep Vitez

"Eind 2019 zocht zorggroep Vitez rapportagesoftware waarmee zij hun eigen managementrapportages konden samenstellen. Gelukkig is dit met Speedbooks® rapportagesoftware geen probleem. Onze managementrapportages zijn personaliseerbaar en aanpasbaar voor elk bedrijf. In januari 2020 heeft zorggroep Vitez de knoop door gehakt en hebben ze besloten om hun managementrapportages te gaan maken met de rapportagesoftware van Speedbooks®.

 Inmiddels hebben we ons de managementrapportage eigen gemaakt. We hebben een format ontwikkeld die past bij de wensen van onze organisatie. Het is fijn dat deze naar onze eigen inzichten aan te passen is. De support tijdens de ontwikkeling van ons eigen format was uitstekend,” aldus Karin Niers-Lubbers managers bedrijfsvoering van zorggroep Vitez.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar