Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Management­rapportage voor het MKB

De gegevens die je in de boekhoudsoftware invoert kun je met behulp van de functie managementrapportage makkelijk omzetten in heldere rapportages. Zo kun je het management snel voorzien van de nieuwste financiële inzichten.

1. Kies zelf welke data je uitdraait

Een goede managementrapportage geeft inzicht en dus wil je mensen niet overvoeren met cijfers. Speedbooks® biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke gegevens het meest relevant zijn en alleen die uit te draaien.

2. Online en offline beschikbaar

De functie is zowel te gebruiken in de offline versie van Speedbooks® als Speedbooks® Online. Om een managementrapportage aan te maken in de online versie, kun je een auditfile uploaden of koppel je met online administratiepakketten.

3. Het management altijd goed geïnformeerd

Om het bedrijf goed te kunnen leiden, moet het management op de hoogte blijven van de financiën. Met de managementrapportage van Speedbooks® kun je ze heel eenvoudig precies de informatie geven die ze nodig hebben. En zo houd jij tijd over voor je andere werkzaamheden.

Voorbeeld managementrapportage

Wil je weten hoe managementrapportage eruitziet in de rapportagesoftware van Speedbooks®? Download hier het managementoverzicht of het management dashboard. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar