Functionaliteiten voor het MKB

Met de oplossingen van Speedbooks® heb jij op elk moment duidelijk inzicht in hoe jouw onderneming er financieel voor staat. Het overzichtelijke financiële dashboard geeft je gevoel bij cijfers, waardoor je altijd de juiste beslissingen neemt.  
Ontdek al onze functionaliteiten.

1. Automatische databasekoppelingen

Met de automatische databasekoppeling maakt Speedbooks® direct contact met de database van jouw administratiepakket. Je financiële gegevens kunnen op ieder gewenst moment worden ververst, zodat je zonder tijdverlies iedere financiële rapportage hebt die nodig is.

2. Overzichtelijke cijfers in een financieel dashboard

Moeilijke spreadsheets en onoverzichtelijke rapportages zijn nu verleden tijd. Het financiële dashboard van Speedbooks® geeft jouw cijfers snel en overzichtelijk weer. Zowel op desktop als in de handige app.

3. Eenvoudig managementrapportages opstellen

Met Speedbooks® maak je snel en makkelijk financiële rapportages, waardoor je duidelijk inzicht hebt in jouw financiële gegevens.

4. Jaarrekening maken in een handomdraai

Een jaarrekening opstellen was nog nooit eerder zo gemakkelijk. Speedbooks® bespaart je kostbare tijd, waardoor jij je snel weer kan richten op ondernemen.

5. Kijk naar de toekomst met een liquiditeitsprognose

Als ondernemer wil je zeker weten dat je de rekeningen kunt blijven betalen. Vandaag en morgen, maar ook over zes maanden. Met de liquiditeitsprognose in Speedbooks® heb jij duidelijk zicht op de toekomst.

6. Genereer eenvoudig periodieke rapportages

Met de maand- en kwartaalrapportages van Speedbooks® krijg je duidelijk inzicht in jouw cijfers per periode.

7. Analyseren en bijsturen met budgetrapportages

Met de budgetrapportages van Speedbooks® krijg je direct inzicht in het verschil tussen de werkelijke cijfers en de begrote cijfers. Zo kun je direct bijsturen wanneer dat nodig is.

8. Alle kosten op de juiste plek

Speedbooks® herkent automatisch alle kostenplaatsen uit jouw administratie, waardoor alle data automatisch wordt toegewezen aan verschillende kostenplaatsen. Zo heb jij alle kosten op de juiste plek. Door in te zoomen op afzonderlijke kostenplaatsen, houd je makkelijk de prestaties van een specifiek bedrijfsonderdeel in de gaten.

9. Deponeren met 1 druk op de knop

Jaarstukken deponeren was nog nooit zo eenvoudig. De speciaal ingerichte en beveiligde SBR-omgeving van Speedbooks® zorgt ervoor dat jouw cijfers veilig worden opgeslagen en direct bij de KvK kunnen worden gedeponeerd.

10. Een compleet overzicht met consolideren

Een geïnformeerde eigenaar telt voor twee. Daarom is het in Speedbooks® ook mogelijk om administraties van verschillende afdelingen en vestigingen samen te voegen in een globaal rapport.

11. Kijk vooruit met de 3 jaarsprognose

Wil je graag een externe financiering aanvragen of ben je benieuwd wat de verwachtingen voor je onderneming zijn? Met Speedbooks® stel je snel en gemakkelijk een driejaarsprognose op die jou en andere partijen inzicht biedt.