Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Speedbooks® Online handleidingen

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij hier handleidingen voor je. Bekijk onderaan de pagina welke handleidingen we nog meer voor je hebben om het meeste uit Speedbooks te halen.

Als je vragen hebt, klik dan op de hulpicoon rechtsonder de pagina.

Handleiding: Widgets kopiëren naar andere administraties

1. Je logt in bij Speedbooks online.
2. Je maakt 1 van uw administraties een “widget” template. Dit wil zeggen dat je alle widgets die meegenomen moeten worden naar andere administraties hier allemaal instaan. (Inclusief degene die je er niet in wilt hebben, deze kunnen dan in de andere administratie verwijderd worden)
3. Je maakt een kopie van de administratie waar alle widgets in staan, dit kun je doen door op de volgende knop te drukken: 

4. Je krijgt nu een kopie van de administratie, deze administratie noem je zoals de administratie die al bestaat, dus dit betekent dat je tijdelijk 2 dezelfde administraties hebt. Wat je doet met de kopie administratie is het volgende. Je hernoemt de administratie naar de administratie die al bestaat (namen mogen gelijk zijn). Vervolgens ga je de data inlezen met rubriceren als, selecteer hier de administratie welke je nu dupliceert (dus de administratie die de widgets moet hebben) zie afbeelding hieronder.

5. Als vervolgens selecteert je jouw boekhoudpakket en zet je het vinkje rubriceren als aan. Je leest de data in die je wil hebben.

6. Je hebt nu een exacte kopie van de administratie. Je kunt dan nu de andere administratie verwijderen die je net heeft gekopieerd. Je hebt nu alle widgets die in administratie A staan ook in administratie B.


Handleidingen

Bekijk ook onze andere gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close