Gevoel bij cijfers

Speedbooks® is de #1 business rapportagesoftware voor accountants

Ben je accountant en besteed je meer tijd dan je lief is aan het maken van financiële rapportages voor je klanten? Dat hoeft niet meer met Speedbooks®. Nu al voor slechts 2,- per maand per administratie.

Met Speedbooks® krijg je als ondernemer direct gevoel bij je cijfers

Regel je als ondernemer zelf je financiën? Laat Speedbooks® je dan helpen om grip, gevoel en inzicht te krijgen op je cijfers. Je krijgt nu tijdelijk 2 maanden gratis bij een 24 maanden abonnement.

Krijg snel inzicht in de financiële situatie

Of je nu als ondernemer zelf je financiën regelt, of dat als accountant voor anderen doet: niets is zo belangrijk als nauwkeurig inzicht in de financiën. Met Speedbooks® maak je eenvoudig perfecte managementrapportages, zoals kwartaal- en maandoverzichten, jaarrekeningen en begrotingen. Het dashboard geeft je bovendien real-time overzicht. Te gebruiken via desktop of mobile app.

 

 

Niet zonder reden zo populair ...

We zijn er trots op dat ruim 60.000 administraties verdeeld over 10.000 klanten profiteren van Speedbooks®. Dankzij de grote flexibiliteit en hoog gebruiksgemak, kan iedereen ermee uit de voeten. Ondernemers en accountants besparen tijd, geld en kunnen zich onderscheiden in dat waar ze het beste in zijn. 

 

Bekijk de video of schrijf je in voor het gratis webinar als je meer wilt weten!

Koppel Speedbooks® met je online administratiepakket* en je kan aan de slag

 

 

 

 

Het gebruiksgemak en de overzichtelijke visuele voorstelling van de gegevens, zorgen voor een vertaling van data naar informatie. Geschikt voor bedrijven in praktisch elke branche, en of het nu om simpele of complexe administraties gaat: Speedbooks® werkt voor iedereen.

 

*Easy onboarding met Afas, Cash, E-boekhouden, Exact online, iMuis Online, Quickbooks Online, Snelstart, Twinfield, Visma eAccounting, Xero, en Yuki.

Je kunt Speedbooks® ook koppelen aan 180 offline pakketten.

 

Speedbooks® moet je ervaren. Start direct of vraag hier onze demo aan en probeer Speedbooks® 14 dagen geheel gratis.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar