Financieel dashboard zoals u dat wilt

Richt het financiële dashboard exact zo in zoals u dat wilt. Daarbij heeft u keuze om gebruik te maken van verschillende soorten grafieken en tabellen, zodat uw financiële gegevens inzichtelijk zijn precies zoals dat voor u het handigst is.

 

Doordat onze tool multi-device is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven. Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. U kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van uw boekhoudgegevens.

 

Real time en 24/7, overal ter wereld.

packshot def 1 april met app-->

Eenvoudig bestellen: ga naar uw Speedbooks

Stap 3: vul in en ervaar het online dashboard

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar