Speedbooks ontzorgt CFO’s met online financieel overzicht

Ondernemers hebben nu anyplace, anywhere, anytime online inzage in de financiële stand van zaken. Want Speedbooks rapportage software heeft recent Speedbooks Online Dashboard gelanceerd. Deze module is snel, innovatief en gebruiksvriendelijk. Daarmee is het bij uitstek geschikt voor stakeholders die, ook zonder tussenkomst van een administrateur, een tussentijdse update willen hebben van hun onderneming.

 

Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend

“Uniek aan Speedbooks Online Dashboard is de heldere navigatiestructuur, het financiële dashboard dat direct inzicht geeft in de prestaties van de onderneming, zowel in cijfers maar vooral grafisch”, aldus Lume Paulusma, algemeen directeur van Speedbooks. “Tegenwoordig is het voor ondernemers van belang om snel te schakelen. Cijfers worden nu vaak geproduceerd door de financiële administratie of door de accountant. Dat kan sneller en efficiënter. De ondernemer kan nu via Speedbooks Online Dashboard eenvoudig op een tablet of een pc zijn gegevens bekijken. In één oogopslag ziet hij bijvoorbeeld de afwijkingen van de gestelde budgetten en weet meteen waar bijgestuurd moet worden.” Speedbooks is hiermee de enige die zowel online als offline rapportages genereert. Ze positioneert zich als de rapportgenerator met de snelste kostenterugverdientijd.

 

Gratis demo

Ondernemers kunnen een gratis demo aanvragen voor Speedbooks Online Dashboard. Speedbooks is een 100% Nederlands bedrijf en ontwikkelt al ruim zes jaar financiële rapportage software voor ondernemers in het Klein- en Middenbedrijf. Momenteel maken ruim 2000 bedrijven succesvol gebruik van deze gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare rapportage software. Een groot deel hiervan betreft accountant- en administratiekantoren. Speedbooks is er trots op dat men nu met meer dan 165 boekhoudpakketten een koppeling heeft.

 

Klik hier om meer blogs te lezen!

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!