Speedbooks ontzorgt CFO’s met online financieel overzicht

Ondernemers hebben nu anyplace, anywhere, anytime online inzage in de financiële stand van zaken. Want Speedbooks rapportage software heeft recent Speedbooks Online Dashboard gelanceerd. Deze module is snel, innovatief en gebruiksvriendelijk. Daarmee is het bij uitstek geschikt voor stakeholders die, ook zonder tussenkomst van een administrateur, een tussentijdse update willen hebben van hun onderneming.

 

Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend

“Uniek aan Speedbooks Online Dashboard is de heldere navigatiestructuur, het financiële dashboard dat direct inzicht geeft in de prestaties van de onderneming, zowel in cijfers maar vooral grafisch”, aldus Lume Paulusma, algemeen directeur van Speedbooks. “Tegenwoordig is het voor ondernemers van belang om snel te schakelen. Cijfers worden nu vaak geproduceerd door de financiële administratie of door de accountant. Dat kan sneller en efficiënter. De ondernemer kan nu via Speedbooks Online Dashboard eenvoudig op een tablet of een pc zijn gegevens bekijken. In één oogopslag ziet hij bijvoorbeeld de afwijkingen van de gestelde budgetten en weet meteen waar bijgestuurd moet worden.” Speedbooks is hiermee de enige die zowel online als offline rapportages genereert. Ze positioneert zich als de rapportgenerator met de snelste kostenterugverdientijd.

 

De Speedbooks® proefversie 

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een abonnement geen makkelijke keus kan zijn. Daarom hebben wij bij Speedbooks® iets nieuws. De Speedbooks® proefperiode: 3 maanden gebruik maken van de #1 rapportagesoftware voor maar €30,- in totaal. Wij weten zeker dat je na deze 3 maanden niet meer zonder Speedbooks® wilt werken. Maar heb je na de periode toch geen interesse? Geen probleem, dan zit je nergens aan vast, want het proefabonnement stopt automatisch. Meer informatie kunt u vinden op onze website. 

 

Gratis webinar

Wil je gratis meer informatie over onze rapportagesoftware, schrijf je dan in voor het Speedbooks® webinar. Elke woensdagochtend om 11 uur. Meld je binnen enkele seconden aan via: https://lnkd.in/gpTt3Tx

 

Klik hier om meer blogs te lezen!

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar