Overzicht bewaren over uw financiën met een online dashboard

De eerste stap om een stevige vinger aan de financiële pols te hebben, is het verkrijgen van overzicht op uw financiën. Daarmee legt u de basis voor de vervolgstap: het verkrijgen van inzicht in uw financiële positie. Met dat inzicht bent u beter in staat uw onderneming of organisatie te sturen naar de gewenste doelen. En hoe handig is het om dat inzicht dagelijks te verkrijgen met uw persoonlijke online dashboard?

 

Veel ondernemers gebruiken een boekhoudpakket dat op een standaard manier de cijfers weergeeft. Helaas gebeurt dat vaak op een gebruiksonvriendelijke wijze en krijgt u de cijfers niet zo gepresenteerd als u zou willen. Voordat u het weet bent u uw eigen rapportages aan het maken in Excel of is uw boekhouder dagenlang zoet met het maken van een helder overzicht van uw financiële huishouding.

 

Met de rapportagesoftware van Speedbooks is dit niet meer nodig. U zet zelf deze cijfers in een overzichtelijk financieel dashboard, waardoor u dus eenvoudig kunt zien hoe u er financieel voor staat. Met onze rapportagesoftware heeft u op elk device - laptop, tablet of smartphone - en dus online toegang tot uw eigen samengestelde dashboard.

 

Financieel dashboard snel en makkelijk delen

Heeft u dat eenmaal gedaan dan is het eenvoudig om de dashboards of specifieke onderdelen van het financieel dashboard op een veilige manier te delen met uw directieleden, klanten of collega’s. U kunt anderen dus eenvoudig, snel en betrouwbaar op de hoogte brengen van uw boekhoudgegevens.

 

Vrijblijvend proberen?

Het financieel dashboard ervaart u nu vrijblijvend met de Speedbooks demo. Probeer het direct!

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!